Tillgänglig tjänst: Technical Sales Manager

Vi förstärker nu vår organisation och söker en person med känsla för försäljning och kundvård. Tjänsten är placerad i Stockholm, men du kommer arbeta med att vidareutveckla vår kundbas över hela världen. Söker du en tjänst där du kan utvecklas, få resa och arbeta självständigt och flexibelt? Läs vidare nedan!

Om oss

Uvån Hagfors Teknologi AB (UHT) erbjuder system, utrustning och tjänster för avancerade metallurgiska processer, granulering och raffinering. Vi utvecklar och marknadsför våra egna unika processer med tillhörande utrustning samt överordnade styrsystem för hela stålverk med referenser såväl hos de flesta världsledande stålverken som hos mindre privata aktörer inom stål och ferrolegeringsindustrin.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för försäljning av utrustning eller kompletta anläggningar till våra processer och arbeta nära ett team av tekniska experter med kompetenser inom metallurgi, mekanisk konstruktion och industriell automation. Arbetet kan kokas ner till att vidareutveckla och vårda vår befintliga kundbas som finns över hela världen. Det allra viktigaste är att du kan skapa goda och långsiktiga kundrelationer. När man köper utrustning från UHT ska man känna en fullständig trygghet både innan, under och efter idrifttagningen.

För att lyckas i denna tjänst är det fördelaktigt om du har erfarenhet av lösningsförsäljning med uppsökande verksamhet samt att du har förståelse för industriella behov av processutrustning.

Vi ser gärna att du har en ingenjörsbakgrund inom maskin eller ett processorienterat område.

Eftersom din viktigaste del av arbetet är kommunikation med kunder krävs god förmåga att utrycka sig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är naturligtvis meriterande. Då en stor del av arbetet innebär resande är körkort ett krav.

Det är även meriterande om du:

  • är resultatorienterad och drivande
  • kan bygga relationer baserade på lyhördhet, öppenhet och positivitet
  • har förståelse för affärsprocesserna och behoven inom tillverkningsindustrin
  • har säljerfarenhet av totallösningar
  • är van vid att arbeta mot budget med löpande rapportering

Vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande tjänst med resmöjligheter, goda arbetsvillkor och en trevlig miljö både arbetsmässigt och socialt.

Tjänsten innebär placering företrädesvis på vårt kontor i Stockholm. Kompetensen är dock avgörande och sitter du på annan ort så kan något annat av våra kontor komma i fråga.

Ansökan

Kontakta Christoffer Lundström, VD Uvån Hagfors Teknologi AB, på telefon 08-6220 880 om du har frågor om tjänsten.

Din skriftliga ansökan med CV skickar du till hr@uht.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, vi arbetar med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

 Please enter your email to download Technical Articles
Please enter your email to download.